Право на връщане на закупена стока
В smartphonesbg.com можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му. Начинът, по който да направиш това зависи от теб. Срокът, в който можеш да върнеш продукт закупен от smartphonesbg.com е 14 дни, като преди да върнеш един продукт, прочети подробните условията за връщане по-долу.
Можеш да върнеш продукти на smartphonesbg.com по всякакъв начин, какъвто е удобен за теб на адрес Стара Загора, бул.Славянски 22, бизнес център Практис, ет.3, или до предварително уговорен с нас офис на Еконт в Стара Загора, като ни уведомиш на телефон 0988 716737 за номера на товарителницата, с която е изпратен, кой е куриера и данни за връзка.
В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му се носи изцяло от теб.
Препоръчително е пратката да съдържа и копие от гаранционната карта и разписката за пощенски запис от Еконт с която е закупен продукта, за да може по-лесно да се обработи процедурата.
След като пратката е получена успешно нашите оператори ще се свържат с теб, за да ги уведомиш за причината за връщане, както и за твоето по нататъшно желание.
Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата с банков превод. Ако си заплатил с банков превод ще ти възстановим съответната сума на същата банкова сметка. Ще преведем сумата в твоя акаунт до 14 календарни дни.

 

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща).
 
Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.
 
Можете да попълните и подадете по електронен път приложения стандартен формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на електронен адрес contact.us@smartphonesbg.com.
 
За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договор.

 

Изтеглете Формуляр за право на отказ.


На какви условия трябва да отговаря продукта - Общи условия за връщане
Продуктите, закупени от smartphonesbg.com могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице.
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.


Мобилни телефони и аксесоари
- Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и, че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
- Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
- Можеш да върнеш защитните фолиа за телефони само ако не са използвани;
- Нито един продукт не може да бъде върнат, ако операционните програми, с които е доставен са деинсталирани;

Меню

Вход и настройки

Create a free account to save loved items.

Sign in

Създай акаунт за да използваш Списъка с желания

Sign in