Доставката на всички продукти се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД.


-Икономична доставка и наложения платеж се калкулират автоматично от модула на Еконт Експрес на нашия сайт в зависимост от населеното място и цената на стоката, както и в зависимост от това дали получавате стоката от офис на Еконт или на Вашия адрес. Общата цена показана от модула включва транспорта, наложения платеж и застраховка на стоката при транспортирането и. Икономична пратка се доставя, на втория работен ден, след изпращане.

 

Информация за услугите предлагани от Еконт Експрес:

- доставка до офис на Еконт;
- доставка до посочен адрес;
- доставка с опция преглед, преглед и тест;
- указания по пратка - получателя може да се разпореди предварително по пратката, в случай, че не бъде намерен на адреса или има някакво уточняващо обстоятелство по доставката;
- приоритет, възможност за доставка в точен час
- обявена стойност - застраховка или повишена отговорност на пратката

 

Плащането се осъществява с наложен платеж при получаване на стоката от куриера.

След получаване и плащане на стоката, задължително запазете "Разписката за прием на паричен превод" издадена ви от Еконт Експрес. Тя замества касовата бележка и без нея гаранционната ви карта не важи при евентуален проблем с получената стока.

 

При рекламация клиентът връща стоката в оригиналната си опаковка и в ненарушен търговски вид. В случай на рекламация моля изтеглете и попълнете формуляра за рекламация, като добавите попълнения формуляр към пратката с рекламацията. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера.

Изтеглете Формуляра за рекламация от тук.


Връщането на стоката се осъществява чрез куриерска фирма по желание на клиента, като клиента заплаща всички разходи по транспорта.

 

Поръчки, приети в делничен ден до 17:00 часа се обработват на същия ден, поръчки приети след това, се обработват на следващия работен ден.

Меню

Вход и настройки

Create a free account to save loved items.

Sign in

Създай акаунт за да използваш Списъка с желания

Sign in